Huis kopen Curacao

Persoonlijke begeleiding bij jouw vastgoed aankoop op Curacaoo

Het eiland Curacao

Het prachtige Curacao staat natuurlijk onder andere bekend om haar heldere water met prachtige onderwaterwereld, tropische klimaat, gezellige inwoners en het Nederlands kunnen spreken. Met Willemstad als hoofdstad en circa 150.000 inwoners is Curacao niet alleen een populaire vakantiebestemming, maar ook extreem populair om te wonen en leven. Velen maken de beslisisng om een (tweede) huis op Curacao te kopen of zelfs te Emigreren naar Curacao. Wij informeren en begeleiden u graag in uw toch naar het kopen van een huis op Curacao.Huis kopen op Curacao

Een huis op Curacao kopen is niet iets wat je zomaar doet, er komt veel bij kijken. Vandaar dat wij u graag begeleiden in het gehele aankoopproces en er samen voor zorgen dat u het (droom)huis op Curacao vindt- en aankoopt dat geheel bij uw eisen/wensen past. U de woning voor een goede prijs aankoopt en juridische alles goed vastgelegd wordt.

Na de aankoop van uw huis op Curacao helpen wij u natuurlijk ook met alle verdere/additionele services die bij uw vraagstuk passen en die we samen in de orentatiefase hebben vastgesteld, zoals: vergunning en verhuur, emigratie, visum, verzekeringen en/of overige zaken.


Stappenplan tot aankoop van een huis op Curacao


1. In de eerste fase bekijken we samen naar uw eisen/wensen met betrekking tot het aan te kopen huis op Curacao en de (financiele) mogelijkheden. Dit alles heeft betrekking op het soort huis, denk aan: appartement/penthouse/villa, staat, locatie, omgevingsfactoren.


2. Er wordt een profiel geschets van de orientatiefase waaruit uw persoonlijke adviseur voor u op zoek gaat naar een geschikte woning. Voorstellen zullen met u worden besproken en samen kunt u de woning online/fysiek bekijken.


3. Een huis op Curacao kopen moet niet gehaast. Neem daarom rustig uw tijd om er over na te denken. Wij adviseren u ook om af te reizen naar Curacao wanneer we de beslisisngsfase hebben bereikt om de woning fysiek te bezichtigen.


4. Na het vinden van uw (droom) huis op Curacao moet er onderhandeld worden met de verkoper, hierin ondersteunen wij u om een goede aankoop te doen.


5. Wanneer u tot een overeenkomst komt met de verkoper moet alles juridisch vastgesteld worden. Wij ondersteunen u met alle Juridische, hypotheek en notaris zaken.


6. Gefeliciteerd u bent eigenaar van een woning op Curacao! We helpen u graag met alle verdere zaken, zoals emigratie, (deels) eigen bewoning, verhuur en/of andere zaken.