Huis kopen Spanje

Persoonlijke begeleiding bij jouw vastgoed aankoop in Spanje

Jouw huis in Spanje

Spanje is niet alleen één van de populairste vakantiebestemmingen voor Nederlands, maar ook één van de populairste landen om in te wonen. Vandaar dat er vandaag de dag tienduizenden Nederlanders wonen en nog steeds jaarlijks vele Nederlanders besluiten om te emigreren naar Spanje, of hun tweede woningwoning hier aankopen. Wat zeg nou zelf, riant verblijven in uw eigen huis in Spanje aan de Costa Blanca, Costa Brava of Costa del Sol wil toch iedereen? Wij begeleiden u graag bij uw zoektocht naar uw (droom) huis in Spanje.Huis kopen in Spanje

Een huis in Spanje kopen is niet iets wat je zomaar doet, er komt veel bij kijken. Vandaar dat wij u graag begeleiden in het gehele aankoopproces en er samen voor zorgen dat u het (droom)huis in Spanje vindt- en aankoopt dat geheel bij uw eisen/wensen past. U het huis in Spanje voor een goede prijs aankoopt en juridische alles goed vastgelegd wordt.

Na de aankoop van uw huis in Spanje helpen wij u natuurlijk ook met alle verdere/additionele services die bij uw vraagstuk passen en die we samen in de orentatiefase hebben vastgesteld, zoals: vergunning en verhuur, emigratie, visum, verzekeringen en/of overige zaken.


Stappenplan tot aankoop van een huis in Spanje


1. In de eerste fase bekijken we samen naar uw eisen/wensen met betrekking tot het aan te kopen huis in Spanje en de (financiele) mogelijkheden. Dit alles heeft betrekking op het soort huis, denk aan: appartement/penthouse/villa, staat, locatie, omgevingsfactoren.


2. Er wordt een profiel geschets van de orientatiefase waaruit uw persoonlijke adviseur voor u op zoek gaat naar een geschikte woning. Voorstellen zullen met u worden besproken en samen kunt u de woning online/fysiek bekijken.


3. Een huis in Spanje kopen moet niet gehaast. Neem daarom rustig uw tijd om er over na te denken. Wij adviseren u ook om af te reizen naar Spanje wanneer we de beslisisngsfase hebben bereikt om de woning fysiek te bezichtigen.


4. Na het vinden van uw (droom) huis in Spanje moet er onderhandeld worden met de verkoper, hierin ondersteunen wij u om een goede aankoop te doen.


5. Wanneer u tot een overeenkomst komt met de verkoper moet alles juridisch vastgesteld worden. Wij ondersteunen u met alle Juridische, hypotheek en notaris zaken.


6. Gefeliciteerd u bent eigenaar van een woning in Spanje! We helpen u graag met alle verdere zaken, zoals emigratie, (deels) eigen bewoning, verhuur en/of andere zaken.